14

Maresme (Costa Barcelona)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

La Costa del Maresme a la província de Barcelona t’ofereix llocs i racons que no et pots perdre, amb una àmplia oferta de turisme d’oci, de platja, cultural i esportiu.

Al nord de Barcelona s’estén la comarca costera del Maresme. La seva porta d’accés és El Masnou, un poble de pescadors, on podreu contemplar tota la bellesa de les seves antigues cases marineres que contrasten amb les masies d’aparença més senyorial.

Calella s’ubica en un paisatge natural únic, entre el Parc Natural del Montnegre i una platja guardonada amb la “Q” de Qualitat i amb bandera blava de platges europees. Disposa de cadires amfíbies que faciliten el desplaçament per la sorra i permeten banyar-se amb total seguretat.

La platja del municipi de Santa Susanna també està adaptada i és accessible per a tothom. De la mateixa manera trobem una gran oferta d’allotjaments adaptats, atès el fort moviment turístic de la zona.

El Maresme es caracteritza pel seu bon ambient, la vida al carrer i la seva gastronomia, la base de la qual és el peix fresc i els productes de l’horta . Tot això determina el seu caràcter naturalment mediterrani.

Què t'ofereix aquesta destinació?



Allotjaments Allotjaments

Sol i platja Sol i platja

Cultura Cultura

Oci i entreteniment Oci i entreteniment

Transports Transports

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt