15

Barcelona (Barcelona)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

Barcelona és una ciutat de gran interès cultural amb un important patrimoni arquitectònic fruit de l’encreuament de les diferents cultures que hi han passat.


Destinació reconeguda a nivell internacional, amb un gran nombre d’allotjaments accessibles, rutes culturals i gastronòmiques. Destaquem en aquesta guia la Ruta del Gòtic i la del Modernisme, obra del genial artista Gaudí, a més d’altres importants museus accessibles com el Museu d’Història de Catalunya.

El Barri Gòtic es troba al centre de la Barcelona antiga. Per recorre’l entrarem pel Portal del Bisbe, flanquejat per dues torres cilíndriques de l’antiga muralla romana que donen accés a l’antic recinte emmurallat. A partir d’aquest punt podeu passejar pels voltants del Palau Episcopal, la plaça de Sant Felip Neri, la Catedral o la plaça del Rei.

Com a contrapunt a la Barcelona gòtica tenim l’arquitectura de Gaudí, inspirada en la natura, amb reminiscències religioses i de formes barroques. Els tres punts del gaudisme per excel·lència són: La Casa Batlló, La Sagrada Família i La Pedrera, tots ells compten amb maquetes tàctils per a la seva interpretació i no podem oblidar que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

A Barcelona també podeu relaxar-vos tombats a la sorra d’alguna de les moltes platges adaptades, jugar a golf al Golf Montjuïc o muntar a cavall guiats pels professionals de la Hípica Don Caballo.


I, sobretot, no deixeu de visitar el MNAC i el Museu d’Història de Catalunya, ambdós totalment accessibles.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt