22

Tarragona Patrimoni de la Humanitat (Costa Daurada)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

Situada a la vora del mar Mediterrani, en el cim d'un pujol, aspecte aquest que la converteix en un mirador natural, l'antiga Tarraco segueix sent el cor visible i latent de la moderna ciutat catalana. Les seves restes prominents es barregen, en una càlida atmosfera, amb els perfils d'altres segles i amb la lluentor blava del Mediterrani.

De la seva llarga història i ampli desenvolupament urbà han arribat fins als nostres dies importants edificis i material arqueològic, que converteix a l'antiga Tarraco en un exemple únic entre les ciutats de l'Occident romà, tant per la quantitat com per la qualitat i l'estat de conservació dels seus edificis.

Passejant per la més romana de les ciutats catalanes, potser sentirem nostàlgia pels temps en què Tarraco va ser cap i casal de mitja Hispània.

Els principals atractius arquitectònics de la ciutat són romans: les muralles, l’amfiteatre, el teatre, el circ, la torre del Pretori, la necròpolis paleocristiana i els fòrums local i provincial, tots al centre històric. A més dels que estan als afores, altres monuments romans de gran interès.

Al novembre de l'any 2000, el comitè de l’UNESCO va atorgar al conjunt de la Tarraco Romana el reconeixement de Patrimoni Mundial de la Humanitat. A més, aquest conjunt arqueològic també forma part d'una de les 7 meravelles de Catalunya.

Què t'ofereix aquesta destinació?



Allotjaments Allotjaments

Cultura Cultura

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt