7

Ruta Dalí (Costa Brava)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

La Ruta Dalí o l’anomenat Triangle de Dalí, uneix els pobles de Púbol i Cadaqués amb Figueres. En aquests tres llocs hi trobareu les claus per interpretar l’obra d’aquest pintor català tan peculiar.

Figueres és la seu del Teatre-Museu Dalí que és parcialment accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La capital de la comarca de l’Alt Empordà està marcada per l’excepcional personalitat del pintor surrealista Salvador Dalí.

El Teatre-Museu i el seu annex, la Torre Galatea, constitueixen dos espais dignes de ser contemplats tant des de l’exterior com interiorment. A més, el visitant també pot aturar-se al Museu del Joguet de Catalunya.

La ruta Dalí forma un angle recte de noranta graus, amb Figueres com a vèrtex. En un dels seus costats es troba Púbol, on podreu visitar el castell que el pintor va regalar a la seva musa, totalment accessible, excepte la part de la Cripta i les golfes. A l’altra cara de l’angle dalinià, a Port Lligat, es troba la casa de Dalí i Gala, no accessible actualment.

Per finalitzar la ruta podeu visitar el Museu de les Joies, el més accessible de la Fundació Gala-Dalí.

Què t'ofereix aquesta destinació?Allotjaments Allotjaments

Cultura Cultura

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Torres Codorniu Sixt