Conèixer Montserrat

Paisatges de Barcelona (Ruta dels Monestirs del Camí de Sant Jaume de Catalunya)



 Persones amb discapacitat auditiva Usuaris de cadira de rodes Persones amb mobilitat reduïda  Persones amb discapacitat visual

Adreça: Abadia de Montserrat - Monistrol de Montserrat (Barcelona)
Telèfon: (+34) 938 777 777   

envia'ns un email
www.montserratvisita.com

El tren cremallera
Els trens estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, a més a més, les andanes estan al mateix nivell que el terra dels trens.
L`estació principal es la de Monistrol Vila, que conte amb dos aparcaments per a cotxes i autobusos. L`exposició permanent sobre el tren cremallera està instal·lada en un edifici adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Tren turístic
Hi ha l`opció de desplaçar-se en un tren turístic tancat i adaptat per a persones amb discapacitat física i hipoacústics, efectua un recorregut circular per la zona de l`abadia, disposa de parades a l`aparcament, a l`estació del cremallera, a la Plaça de la Basílica i a l`hotel. Servei diari a l`estiu, caps de setmana a partir de novembre.

Visites als edificis
Banys adaptats a l`abadia.
Plataforma de translació obliqua per poder accedir a la capella.
Rampes per accedir a la Basílica.
Aparcaments reservats per a persones amb discapacitat.


No disposen d`intèrprets de Llengua de Signes. Les persones cegues requereixen d`acompanyant per a realitzar l`activitat.




 Dades comprovades per l’Agència Catalana de Turisme Dades comprovades sobre el terreny per tècnics en accessibilitat per a l'Agència Catalana de Turisme